Over Mirjam

Ik ben een creatieve duizendpoot die van het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van verschillende creatieve activiteiten mijn vak heeft gemaakt.

Naast creatieve teambuilding en teamuitjes organiseer ik via “De TOREN van Klinker”  sinds 2010 een breed aanbod aan creatieve en educatieve activiteiten voor verschillende groepen in onderwijs en welzijn

Tot en met 2010 ben ik werkzaam geweest in het welzijnswerk als teammanager en sociaal cultureel werker, met name in het kinderwerk en als opbouwwerker. Daarnaast ben ik opgeleid tot trainer/opleider.

Door de combinatie creativiteit en de opleiding tot trainer heb ik de afgelopen jaren creatieve en eigenzinnige werkvormen ontwikkeld en ingezet bij de invulling van mijn werkzaamheden. Deze kennis en ervaring pas ik nu toe bij mijn creatieve activiteiten, teambuilding en teamuitjes.

Visie
Vaak bekijk je de wereld vanuit een bepaald perspectief. Je bent gewend om op een bepaalde manier te kijken, observeren en te oordelen. Bovendien denk je vaak dat jouw manier van kijken de juiste is. Op die manier krijg je niet altijd te zien wat er mogelijk is. Je krijgt oogkleppen of een tunnelvisie waardoor je automatisch voor snelle en gangbare oplossingen kiest.

Jezelf stimuleren om met een andere bril naar je activiteiten, je leven, je verlangens en je ambities te kijken levert nieuwe inzichten en ideeën op. Dit krijgt vorm bij mijn teambuildings-activitetein en teamuitjes waardoor deelnemers weer met een frisse blik tegen de samenwerking in het team aankijken.

Menu